Een barbecue is een uitstekende manier om vlees te bereiden. Het voedsel dat erop wordt gekookt, is vaak vochtig, mals en heerlijk. Bij barbecuewedstrijden is vaak Wagyu-rundvlees betrokken, geïmporteerd uit Japan, dat wordt gewaardeerd om zijn marmering en vochtigheid. De meeste barbecuewedstrijden vereisen dat borststukken en ribben worden gekookt op meer dan 300 graden Fahrenheit, een temperatuur die maximale smaak produceert.
In een recent onderzoek ondervroeg data-analysebedrijf YouGov 7.680 Amerikaanse volwassenen om erachter te komen wat de perfecte barbecueplaat zou zijn. Burgers en hotdogs stonden bovenaan de lijst van meest populaire barbecuegerechten, gevolgd door spareribs, pulled pork en brisket. De barbecues die voor deze barbecue-evenementen werden gebruikt, waren gemaakt van COR-TEN-staal. De barbecue staat op een betonnen muur naast een kruidenbak en boven een ipe-houten terras. Een kleine hoeveelheid kleur in de bestrating zorgt voor een warmere toon. Onderhoudsarme planten omringen het eetgedeelte.
Of je nu vlees, vis of groenten gaat grillen, een buitenkeuken is een onmisbare toevoeging aan een zomertuin. Het hebben van een grill- en eethoek maakt buitenactiviteiten eenvoudig en biedt u voldoende ruimte voor familie en vrienden om samen te komen en te dineren. Nog beter, u kunt met uw familie en vrienden genieten van de Britse traditie van de barbecue, ongeacht het weer. Naast het kunnen genieten van het buitenleven, brengt een barbecue je ook dichter bij je achtertuin.
Ondanks zijn populariteit in de VS, is de term ‘barbecue’ een breed begrip dat een scala aan keukens omvat. Het omvat verschillende kooktechnieken, waaronder Southern Barbecue, Low and Slow Smoke Roasting en zelfs Caribische barbecue. Hoewel er verschillende soorten barbecues zijn, is rook een belangrijk onderdeel van allemaal. Het creëren van rook uit het vlees is een essentieel onderdeel van het proces.
Terwijl sommige landen nog steeds de traditionele methoden van barbecueën in ere houden, betreden modernere chef-koks de pits. Naast Rodney Scott won Aaron Franklin in 2014 de James Beard Foundation’s Best Chef Southwest-prijs, terwijl Rodney Scott in 2013 de Best Chef-prijs voor de regio Zuidoost won. Verschillende mensen met verschillende achtergronden vinden hun weg naar pits. Het eerste barbecuerestaurant aan de pits in de Verenigde Staten was Stamey’s in Greensboro, North Carolina, en nu nemen een Cambodjaanse vluchteling en de Vietnamese Montagnard de touwtjes in handen.
Het woord “barbecue” heeft vele oorsprongen. Oorspronkelijk betekende barbecueën het koken van een groot dier, zoals een schaap of “beeves” boven een langzaam vuur. Tegenwoordig produceren duizenden barbecuerestaurants barbecues in hun keukens met behulp van gasgestookte ovens en houtblokken om rooksmaak toe te voegen. Inheemse Amerikanen in het Caribisch gebied gebruikten het woord barbacoa ook voor een groot houten rek dat boven een vuur werd geheven.
In de Verenigde Staten begon het barbecueën in de 19e eeuw. Het meest voorkomende type voedsel dat op een barbecuetafel werd gebruikt, was vlees. Varkensvlees was populair, omdat het lage temperaturen vereiste en weinig vet bevatte. Varkensvlees was de volgende die ontdekt moest worden. Het was een nietje in veel BBQ-feesten. Daarna breidde de populariteit van barbecueën zich uit tot buiten het vlees, met groenten, taarten en zelfs bijgerechten.